Вестник “Топспорт”, любим на няколко хиляди хора, ще бъде закрит. Източници на БЛИЦ от изданието потвърдиха новината и уточниха, че последният брой ще излезе на 19 май. Журналистите вече са получили едномесечни предизвестия за прекратяване на договорите. Сайтът “Топспорт”, който се прави от друг екип, ще продължи да съществува. Даже има вероятност част от екипа, работещ във вестника, да бъде прехвърлен в интернет-изданието.

Спортният ежедневник “Топспорт” се появи на 14 февруари 2004 година и за кратко успя да се намести на пазара. Зад неговото създаване стояха шефът на Корпорация “Развитие” Александър Александров и видният спортен журналист Георги Атанасов, който шест месеца по-късно напусна.
Заради глобалната финансова криза ръководството е принудено да сложи край на вестника след шестгодишно съществуване. Така съвсем скоро изключително доказани журналисти - главният редактор Иво Тасев, заместникът му Калин Каменов, Васил Георгиев и царят на интервютата Михаил Савов остават без работа.

От 19 май на пазара ще има три спортни вестника – доказаните марки “7 дни спорт” и “Меридиан Мач”, както и набиращият скорост “Тема спорт”.