Лъскавото червено Ферари, с което Николай Михайлов се появи на една от тренировките на младежкия национален отбор преди време, бе залято с киселина. Луксозното возило било на паркинг зад хотел "Марица" в Пловдив, когато неизвестни лица плиснали от разяждащата течност върху тавана на струващо малко над 200 000 евро возило.

Преди два дни собственикът на Ферари-то забелязал огромните бели петна по колата и веднага я откарал на оглед в Трето РПУ. Не е ясно кой е плиснал киселината, но щетите са сериозни. На паркинга има монтирани охранителни камери, но за лош късмет мощното возило е било спряно зад колона, която препречвала видимостта към него.

Не е ясно и срещу кого е насочен атентатът, тъй като от няколко месеца зад волана на червения звяр с регистрационен номер РВ 2222 често бе засичан вратарят на холандския Твенте Николай Михайлов. От 2 седмици обаче колата не била мърдала от паркинга, пише "Марица". По документи обаче собственик на спортния автомобил е бизнесменът А. К. Младият мъж е един от най-известните вносители на баровски коли в страната. Той е бивш футболист, а освен това е един от най-желаните ергени под тепетата. /БЛИЦ