ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА!

lea3.jpgНападателят на България и Верона Валери Божинов беше замесен в порноскандал, гръмна италианското издание "Ла Република". Причината е автобиографична книга на актрисата Леа ди Лео, която участва във филми за възрастни. Въпросната дама и издателите й изнудват видни личности от Италия, в това число и футболисти, сред които попада и Божинов.


От ръководството на фирмата “Имарт”, която се подготвя да издаде книгата, бяха привикани в съда за разпит по повод изнудването на известните личности.


От компанията поискали сериозни суми от всички замесени, за да не види книгата бял свят. Сред притисканите за пари са певци, бизнесмени, журналисти, магистрати и футболисти.


В списъка с играчите попада и българският нападател Валери Божинов, който може би е имал отношения с русокосата фурия. Франческо Тоти, Симоне Индзаги, Лука Тони и Винченцо Якуинта също попадат в списъка на миналите през леглото на Леа ди Лео.


Делото по случая ще започне на 11 декември в Палермо, като се очаква и Божинов да се яви пред властите и да даде показания.

2_4.jpg

lea.jpg