20-годишната украинска Даяна Ястремска е новата любимка на феновете на тениса. Русата звезда, подобно на много други секс бомби, засега не може да се похвали с особени успехи в спорта, но пък може да се похвали с много фенове в социалните мрежи.

Хубавицата привлече на своя страна и тези на номер 1 в мъжкия тенис Новак Джокович, като публично го защити за организацията на турнира от серията "Адриа Тур", при които няколко играчи, между които самият Джокович и нашият Григор Димитров се заразиха с коронавирус.

"Когато си известен, всички погледи са вперени в теб. Приемаш ролята на посланик и ставаш пример за подражание. Но трябва да разберете и това, че ние спортистите живеем, за да се състезаваме и да даваме радост и вдъхновение на хората.

Знам, че заплахата е реална. Аз самата имам фондация и помагам на хората. Но съм наясно и с това, че живеем в свободен свят, в които всеки може да вземе решение дали да отиде или не на тенис турнир. Всеки трябва да поеме личната отговорност за действията си. 

Някак встрани остана това, че турнирът всъщност беше организиран по всички разпоредби на медицинските власти в страната. Ситуацията в целия свят е такава, че всеки може да се зарази навсякъде, но този турнир беше възможност играчите и феновете да се върнат към нещо любимо", написа тя и предизвика фурор.

Към това ще добавим и снимките й в социалните мрежи, на които прилича на фотомодел, което накара мнозина да я определят за идеалната комбинация за жена - умна и красива.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)