Рене Грейси, която се отказа от състезанията, за да се отдаде на кариера в света на еротичните клипове, отново се завърна на пистата.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Австралийската автомобилна състезателка без съмнение се смята за най-провокативната жена, която застава зад волана на състезателен автомобил.

Тя се отказа от моторния спорт през 2019 година, когато реши да се посвети на кариера като еротичен модел. Със снимки в различни сайтове за възрастни тя събра доста пари, а дори си позволи да закупи Mercedes AMG на стойност 250 000 евро.

Въпреки това още тогава тя обяви, че може да се завърне към състезанията, а сега дори е сторила това. 

"Наистина искам да се състезавам отново. Ходя на картинг, направих няколко състезания, за да се опитам да възвърна формата си", коментира сексапилната Грейси.

Тя не се смята за най-добрият пилот.

"Като жена така или иначе винаги съм била цел, така че съм сигурна, че ще бъде същото, когато се състезавам отново. В момента все още не мисля дали да остана в Австралия или да отида в чужбина, където се чувствам страхотно. Искам просто да се състезавам, да се забавлявам, да се срещам с нови хора и да достигна отново нивото си", добави тя.