Един от най-добрите в английския клубен футбол Рияд Марез бързо си намери нова изгора, след като се раздели с невярната си жена. Съпругата му Рита постоянно му изневеряваше, докато той риташе топката с екипа на Манчестър Сити. Накрая на алжирския национал му писна и преди Нова година тегли един външен фалц на булката си.
 
Рияд обаче остана ерген много кратко, тъй като вече топли юргана на риалити звездата и студентка по мода Тейлър Уорд. Красавицата е дъщеря на бившия английски нападател Ашли Уорд. 
Любопитното е, че Тейлър е доскорошна любовница на съотборника и приятел на Марез в Сити - Серхио Агуеро. Искрата между нея и аржентинеца обаче бързо угасна. Преди това блондинката се събличаше пред друг футболист -  защитника Мейсън Холгейт, който носи екипа на Евертън.
 
Преди седмица Рияд и Тейлър си спретнали голям купон, за който алжирецът се изръсил с 5000 паунда. На тържеството присъствали общо 15 техни приятели.
 
Дали е било годеж? Едва ли, пиша английските медии и все пак добавят, че в този бурен живот всичко е възможно да стане толкова бързо.