Звездата на Манчестър Юнайтед Аарън Уан-Бисака се забърка в страхотен любовен многоъгълник.

Защитникът, за който „червените дяволи“ платиха 55 млн. паунда, бе зарязан от приятелката си Риана Бентли заради изневяра. Неговите прегрешения обаче на свършиха дотук. 22-годишният Аарън и Риана (21) бяха заедно 3 г., след като се запознаха, докато футболистът още риташе за Кристъл Палас.

Той дори отглеждаше като свое нейното дете от предишна връзка, но идилията свърши след уличаваща снимки в Инстаграм. Те бяха публикувани от американския модел Марлисия Ортис. Освен че пусна свои интимни пози с Уан-Бисака, тя написа: „Той ми се похвали, че чака дете от трета жена, но не го иска“.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Риана веднага избухна, че Аарън се е отнесъл към нея като към „нечовек“ и му пожела всичко хубаво с новата му тръпка. Самата Ортис пък изкара през лятото кратък флирт с друг ас на Юнайтед – Джеси Лингард.

„Риана е в тотален шок и само плаче – разказаха нейни близки пред „Сън“. - Когато попитала Уан-Бисака защо я е завлякъл в Манчестър, той само й написал: „Единственото, което ти дължа, е обратен билет до Лондон“.