Луд умора няма. Точно преди година Даниела Арнаут реши да стане известна, изпъчи се пред медиите, “захапа микрофона” и обяви, че имала тайна любов с Бербатов зад гърба на гаджето му Елена. Манекенката си направи страхотна реклама. Името й зашумя из медиите. Нищо, че половината от изговореното не беше вярно. Важното бе, че Даниелчето попадна в центъра на вниманието, а Бербо се оказа прецаканият.
После, след като дълго бе “хапала микрофона”, Арнаут кротна, но ето, че сега отново я засърбя (вероятно ръцете) и реши пак да си поиграе с него. Този път на британския – на далеч по-големия… пазар.  Ненаситната тигрица, чийто лудост явно няма граници, се прицели и в Кристиано Роналдо. Тъй де, за да си още по-актуална в Англия, вкарай в шантавите си фантазии не само Бербо, но и топсвалячът на Албиона.  
Ако Бербатов един ден заиграе на Луната, тая същата примадона и там ще кацне, за да обяви, че е споделяла кревата си с българската звезда. Днес ликът й грее на страниците на “Сън”, чийто тираж е над 1 милион, а току-виж след година-две цялата Вселена заговори за нея. А и другата й цел е изпълнена - да натопи Митко, да съсипе имиджа, самочувствието и връзката му с Елена.
Всичко е следствие на дълбока и патологична жажда за слава. Ефект има – Даниела успя да пробие на Острова. Но зад изкуствената известност лъха още по-болезнена ревност. Горката Арнаут, след като явно не е успяла да се наслади на Митковия микрофон, сега е захапала здравата медийния и не ще да го пуска… Ще извиняваш, читателю, за цинизма, но как да отговориш по друг начин на просто (а не глупаво) момиче като Даниела?
РУМЕН ИЛИЕВ/БЛИЦ