Поп певицата Гери-Никол се изфука с ултра скъпи подаръци за 22-ия си рожден ден. Макар и завоалирано да позира с тях, всеки който разбира от луксозни марки, ще забележи комплекта чанта и шапка на Christian Dior. Само чантата струва около 5 бона, а шапката е поне наполовина от тази сума, коментират запознати. 

Това обаче е нищо в сравнение с бляскавия часовник, който демонстрира в сторито си, целият обсипан с диаманти. Неговата стойност е поне петцифрена сума, пише woman.bg. Лъскавите придобивки са както подаръци от любимия й Даниел Илиев, който е ММА боец, така и от родителите и роднините на Гери, които обичат да я обгрижват като истинска принцеса.

Winbet - победата е емоция! (18+)

От публикуваните истории в социалната мрежа "Инстаграм" става ясно, че певицата е организирала парти в едно от най-вървежните заведения на морето, като е избрала жълта рокля за празника.

Златното присъства навсякъде в украсата, дори и в празничната торта на няколко етажа.

"Честит рожден ден, любов! Желая ти всичко хубаво, което може да си представиш да ти се случи, верни приятели до себе си да имаш, винаги да побеждаваш с финес и гордо вдигната глава!", написа любимият й Дани Илиев в "Инстаграм" навръх рождения й ден на 30 юли, публикувайки техни общи снимки.