Тодор Батков-младши забърса известна моделка, за което мнозина му завиждат. Мис България 2007 Юлия Юревич сама се похвали за връзката си с наследника на боса на "Левски". Синът на Батков и красавицата се запознали през лятото на морето, довериха запознати пред "ШОУ". Наскоро се появиха спекулации, че Юревич има взаимоотношения с гръцки бизнесмен, което я принуди да хвърли светлина върху личния си живот.

"Имам връзка с Тодор Батков-младши", призна моделката, която се похвали за новата си авантюра и във "Фейсбук", публикувайки статус, че е обвързана със сина на боса на "Левски".

Юревич, която е 4 години по-голяма от Тошко, споделя пред приятелките си, че е по-щастлива отвсякога. Батков-младши постоянно я засипвал със скъпи подаръци и очевидно бил здраво хлътнал по луксозната какичка. За 25-годишния рожден ден на новата си любов, Тошко я изненадал с огромен букет от 300 рози. Миската, на която майка й е украинка, а баща й българин, била готова да последва новото си гадже в Англия. Синът на Батков следва психология на Острова и прекарва доста време извън София. За коледните и новогодишните празници новата светска двойка смята да бъде в България. Източниците на "ШОУ" разкриха, че Батков-младши още не е представил какичката на родителите си, но смятал скоро и това да стори.

Влюбените Тошко и Юлия:

_______________________.jpg