Aмериканският боксьор Райън Гарсия обяви страхотна новина преди един от най-важните мачове до момента в кариерата си - срещу Девин Хейни в събота. Битката им в Лас Вегас е за титлата в суперлека категория в професионалния бокс. 

25-годишният Гарсия реши в дните преди мача да поиска ръката на новата си любима - Савана Бонд. 33-годишната австралийка е известна порнозвезда. 

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Райън Гарсия се похвали в социалните мрежи, че е чул заветното "да" от едрогърдестата блондинка. Савана Бонд е много популярна в порно индустрията, участвала е в над 100 филма за възрастни. Печелила е и награди в различни категории при секссцените.

"Тя каза "да"!!! Толкова съм щастлив и мотивиран да вляза в битката с Девин Хейни. Тя е моята бъдеща съпруга, много сме щастливи", написа Гарсия. 

Американският здравеняк е баща на три деца - две дъщери и син. Момченцето се роди преди месеци, като веднага след появата му на бял свят Гарсия обяви развода със съпругата си Андреа Селина. За кратко боксьорът имаше връзка и с модела от платформата за възрастни OnlyFans Микаела Теста.