Съпругата на руския национал Артьом Дзюба - Кристина, е пожелала да се разведе с 32-годишния нападател на Зенит. За това са съобщили нейни приятелки. Според тях причината е обидата, която тя почувствала, след като на бял свят излезе скандално видео с Дзюба, на което той мастурбира.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

„Тя се почувства обидена. Не може да се примири с такова нещо. За Кристина най-неприятното е, че цялата страна знае за видеото. Всички сега я приемат за глупачка. Това просто е последният епизод, в който Дзюба се надсмива на Кристина. На нея й омръзна“, коментира една от приятелките пред „Комсомолская правда“.

Това е пореден нож в гърба на Артьом Дзюба, който заради скандалното видео беше отстранен от националния отбор на Русия и лишен от капитанската лента на Зенит. Клипът със сексуално съдържание се появи на 7 ноември, но бързо след това беше свален.

По-късно стана ясно, че разпространител е жена, която е изнудвала нападателя за 5 милиона долара. След като футболистът отказал да плати, видеото е публикувано онлайн.