Английският национал Джо Коул смени Челси с Ливърпул, но неприятностите за него не спряха. Още в първия кръг от новия сезон във Висшата лига той получи червен картон, а сега стана ясно, че крадци на мотори са откраднали колата на съпругата му Карли Зукър.
 
Инцидентът станал на 8 август, докато Коул се местил от Лондон в Ливърпул. Жена му била в колата Ауди А4 пред къщата, а Джо и бебето им били вътре. В едим момент пристигнали осем маскирани човека с мотори.
 
Единият слязъл и издърпал Карли Зукър от шофьорското място и отпрашил с колата й. Другите крадци избягали с моторите. След този инцидент, тя се бои да шофира. Кражбата стана обществен факт, след като Джо Коул се яви в съда заради превишена скорост.
 
Футболистът изтъкна като довод за неспазването на правилника за движение психическата травма на съпругата си. За момента той бе наказан с отнемане на книжката за 50 дни, глоба от 750 паунда и 600 паунда съдебни разноски. Санкцията ще влезе в сила веднага, ако английският национал не обжалва.
 
В момента с разследването на кражбата се занимава Сконланд Ярд, като до вчера колата не е била намерена. През последните пет години поне седем играчи на Ливърпул станаха жертва на обирджии. Сред тях бе и капитанът на тима Стивън Джерард./БЛИЦ