Съпругата на Джон Тери иска развод. Решението й е резултат на последния скандал с английския национал, който е имал връзка с бившата на Уейн Бридж Ванеса Перонсел, която е и първа дружка с Тони Тери. 28-годишната Тони споделила пред близки: “Унижава ме вече 10 години, но слагам край. Този път ще се разведем”.

Часове след като медиите разпространиха информацията за скандала, съпругата на Джон е взела двете им деца и се е преместила в дома на родителите си.

”Плаче постоянно. Никога не се е държала така. Имам чувството, че е разбита на парчета, сериозно мисли за край на брака си”, добавя източник на “Мирър”. Според изданието тя се е обадила на някогашната си приятелка Ванеса и е попитала “Как можа да ми го причиниш? Това ли е приятелството, да спиш с мъжа ми”.

33-годишната французойка отговорила: “Не сме били близки. Когато се разделих с Уейн не ме подкрепи, даже не ми се обади. Вече не си ми приятелка”.

Подкрепа на Тони оказват Елен Рийвс – бившата жена на Франк Лампард и Аби Кланси – гаджето на Питър Крауч. Елен, която преживя тежко раздялата си с най-добрия приятел на Джон, веднага се е обадила на приятелката си, за да я успокои.

Семейство Тери има две деца, момче и момиче, които са близнаци на 2 години. Ванеса Перонсел е майка на сина на Уейн Бридж, който е на 4 години./БЛИЦ