Жената на бразилския национал Филипе Коутиньо - Айне, отпразнува 25-ия си рожден ден в компанията на любимия си, тяхната дъщеричка, приятели и още три от звездите на Барселона и техните половинки.

Най-скъпата покупка на Барса от тази зима позира с удоволствие пред фотографите заедно Лионел Меси, Луис Суарес и Паулиньо, които бяха поканени на партито на половинката му и бяха най-голямата атракция за останалите гости. Както е известно, Меси и Суарес са съседи на Коутиньо, а Паулиньо е негов съотборник в националния тим на Бразилия.

Айне празнува за първи в Барселона след пристигането от Ливърпул през януари. Тя се запознава с любимия си, когато и двамата са на едва 14 години. Оттогава те са неразделни.

„Любов моя, пожелавам ти всички най-добро за рождения ден. Дано Бог винаги те дарява с много здраве, мир, любов, щастие и да те пази навсякъде по всички твои пътища. Благодаря, че ти си майката на нашата дъщеря, спътница, истински борец и мой най-добър приятел. Обичаме те много”, написа самият Коутиньо в социалните мрежи като поздрав към любимата си.