Тайгър Уудс е съсипан, след като разбрал, че съпругата му Елин се е обърнала към най-добрия бракоразводен адвокат в Калифорния. Красавицата ще подаде молба за развод, като ще опита да вземе половината от парите му, които се равняват на около 337.5 милиона британски лири. 29-годишната манекенка ще се срещне с 82-годишния Соръл Торп, който е работил за Никол Кидман, Николас Кейдж, Гари Грант и Бритни Спиърс в 60-годишната си кариера.

Лошата новина за голфъра е, че жена му ще подаде молбата в Калифорния, където имат дом, а не във Флорида, където живеят. Според законите в Калифорния при развод семейното състояние се дели по равно. Според близки до семейството Елин ще прекара Коледа в Орландо с двете си деца – Сам Алексис (2 години) и Чарли (10 месеца), а след Нова година ще подаде молбата.

В последните 2 седмици се появиха 13 жени, който твърдят, че са били любовници на най-богатия спортист. Вчера американско шоу го изложи, като пусна негово интервю взето преди месец, което е било приготвено за коледна програма. В него казва: “Семейството е най-важно за мен и най-хубавото нещо, което ми се е случвало. Винаги жена ми и децата ще са преди голфа”./БЛИЦ