Печално известният в последно време голфър Тайгър Уудс си е правил пластична операция. Това разкрива американски журналист, който твърди, че Уудс се крие, защото жена му е разбила лицето му и се е наложило да бъде опериран. Всичко се случило в началото на месеца преди лавината от разкрития за изневерите му.

В нощта, в която Тайгър катастрофира е имал тежък скандал с жена си. Манекенката Елин Нордегрен прочела част от съобщенията, които пращал на една от любовниците си – Рейчъл Учител. Шведската красавица побесняла и започнала да го налага със стик за голф.

Уудс имал счупена скула, заради която прибягнал до операцията. “Тайгър побягнал от дома им, което обяснява защо е бил без обувки при катастрофата. Елин го последвала със стика и започнала да удря колата, като дори счупила прозореца. След като се ударил, не е знаела как да постъпи и дали да вика полицията”, споделя запознат. Според слуховете човекът, който е направил разкритията е друг голфър Марк Стейнберг, който се е видял с Уудс преди дни./БЛИЦ