Половинките на Кубрат Пулев и Валери Божинов за пореден път демонстрираха, че вече са първи дружки. Водещата на "Папараци" Николета Лозанова и Андреа привлякоха вниманието снощи в дискотеката на Константин. В изпълненият с посетители нощен клуб в Студентски град двете звезди без грам свян се награбиха и накараха всички да ги гледат захласнато.

На една от снимките телевизионната водеща се разголва за радост на зяпачите в чалготеката. Може би неволно елечето й се е поразтворило, разкривайки част от гърдите й. От фотосите ясно личи, че Николета трудно държи ръката си далеч от бюста на Андреа.

Свидетел на прекалената им близост стана и Благой Георгиев. Футболистът на Рубин (Казан) също е добър приятел на Николета и Божинов. И Благо се веселеше снощи до Андреа и Николета, а с изпълненията си ги радваше фолк певицата Мария, която след дълго отсъствие се завърна на сцена.

Плътно до Благой беше най-новото му гадже - 18-годишната Куини-Алис Николова. Този път Джизъса беше далеч по-нормално облечен за разлика от понеделник, когато при завръщането си от Русия шокира с монашеския си вид.

И докато Андреа купонясва из чалготеките, любимият й Кубрат Пулев е под пара, очаквайки битката в събота с Владимир Кличко.