Женски бой беляза сблъсъка между румънския ФКСБ (Стяуа) и ираелския Апоел Беер Шева (1:1), а главно действащо лице в него се оказа играчът на домакините Овидиу Попеску.

Екшънът се разиграл миналия четвъртък на полувремето на мача, когато съпругата на полузащитника на румънския клуб Алина хванала и пребила любовницата му Александра в тоалетните.

Президентът на ФКСБ Джиджи Бекали потвърди за инцидента, но отбеляза, че пострадалата е по-скоро бивше гадже на играча му.

"Чух за това и попитах Попеску. Той се извини за станалото, но колкото и да съм морален, не мога да впиша в договора му, че няма право да има любовница. Все пак се радвам, че отношенията му с момичето са били преди брака и сега е верен на жена си. Но какво бих могъл да направя аз. Не е моя работа. Аз гледам само дали Попеску се справя добре на терена. Казал съм на играчите, че извън стадиона, могат да правят каквото поискат"', коментира Бекали.

Битата Александра вече е подала жалба в полицията, където се е оплакала от побоя и е приложила медицинскo свидетелство за битката в тоалетната.