Бившият играч на Арсенал и настоящ играч на казахстанския Кайрат Андрей Аршавин се оказа в центъра на жесток скандал, в който участие имат неговата съпруга Алиса и моделът Олга Семьова.

В социалните мрежи се появи видео, на което се вижда как футболистът прегръща през кръста прелестната Олга. Кадрите достигат до законната му жена, която веднага се свързала с предполагаемата любовница на мъжа си и й отправила куп заплахи.

"Разказа ми, че е видяла видеото. Заплаши, че ще ми отреже пръстите. Каза също, че ще ми пробута наркотици и ще се обади на полицията да ме арестува. Всичко това беше придружено с много обиди, адресирани към мен. Каза, че има много връзки, тъй като била от руските Служби", разказа уплашената Олга.

Моделът добави, че се тревожи изключително много и разкри, че ще се обърне към властите за помощ.

Ето и видеото, което провокира скандала:

 

. Аршавина заметили с @olgagagauzka .#С ▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️#almaty #astana #aktau #atyrau #новости #россия #девушка #carskz #москва # #КАЗАХСТАН #армения #махачкала#семей #бишкек#утро #караганда #доставка #цветы #музыка #узбекистан#грузия #россия #азербайджан##татарстан#селфи #кавказ

Публикация, споделена от Дружная ИнстаСемья Алматы 21+ (@100baksoff_) на