Най-актуалното име във фитнес гилдията - Ванко Георгиев, или познат като Vanko Pump and Run, който втали тв водещата Гала и половинката ѝ Стефан, както и още много хора извън светската гилдия, а сега персонално се е заел с визията на продуцента Иван Христов, се забърка в сериозен скандал.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Звездният треньор поде на самоинициатива в своя Instagram профил - @vanko_pumprun, 15-дневно предизвикателство - "Лъжа или истина", в което тества върху себе си действието на популярния в Турция, а не по-малко и в България, чай за детокс и отслабване - Iron Tea, като направи прибързани заключения относно ефективността му едва на втория ден, с което си навлече гнева на официалните вносители, съобщи "Хотарена".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Както предложиха мнозинството от вас,реших да направя предизвикателство, в което ще опитам (тествам) продукт промотиран от доста ,,инфлуенсъри’’! Както знаете, за мен спортът е начин на живот, знам какво коства да се постигнат резултати и не толерирам изказвания от сорта на “има магическо хапче”/ и не вярвам в “магическото хапче” и “не е нужно да спортувате” за да имате резултати. Затова реших в следващите 15 дни да тествам толкова популярния продукт и ще споделям мнение от първо лице как действа и работи ли изобщо. Всеки ден ще приемам ,,чая” и ще споделям с вас.. Ако някой е чувал, пробвал и има мнение, нека го сподели в коментар. Благодаря ви ... Понеделник стартираме новия проект ,,Лъжа или Истина” #challenge #healthylifestyle #healthyfood #health #nature @irontea.bulgaria @irontea_bulgaria @irontea_detox Тагвам 3-4 профила защото незнам кой е истински

Публикация, споделена от VANKO-PUMP&RUN (@vanko_pumprun) на

Той сподели публично, че е получил телефонно обаждане от компанията, в което го предупреждават да спре да показва опаковката на чая, докато не излезе с ясна позиция, относно действието му, след въпросните 15 дни.

В социалните мрежи настана истинска истерия около създалия се конфликт на интереси и доволни клиенти на продукта скочиха на инструктора, който с лека ирония и нескрита насмешка, сподели, че "yплашен" е избягал на морето, за да не може да му се връчи съдебната призовка.

Ще следим с интерес, както казуса с въпросния чай за отслабване, така и фигурата на продуцента Иван, който под вещото ръководство на Ванко Pump and Run избяга 6 отсечки от по 200 м., през едва 3 минути една от друга.