Аржентинската секс бомба Уанда Нара, която е съпруга и агент на нападателя Мауро Икарди от ПСЖ, получи жестока критика от близък човек. Русокосата красавица не е в добри отношения с баща си Андрес Нара и двамата не си говорят от няколко години, а той я обвинява, че се е загубила в пари и слава. Според него е възможно дъщеря му да е във връзка с Мауро Икарди само заради парите му. Както е известно, Уанда Нара заряза мъжа си Макси Лопес, от когото има три деца, за да започне връзка с Икарди, на когото пък роди две деца.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Уанда се загуби в пари и слава. Трябва да вземе пример от сестра си. Отношенията ми с двете са коренно противоположни. Не искам да моля Заира да ни сдобри, защото не желая да намесвам други в отношенията ни“, сподели Андрес Нара пред Radio Mitre в родината му.

„Дали е истина, че тя е с Икарди заради парите? Интересът към парите винаги присъства, той създава условия за любов. Ако Икарди не беше футболист... Какво да кажа? Примамливо е да си футболист. Но си струва да отбележим, че той не би я забелязал, ако не беше красива и чувствена", добави бащата на Уанда Нара.