Първоаприлска шега с Георги Христов е сму­тила феновете на Висла (Краков). Официалният фенсайт на поляците написал, че българинът ще бъде изгонен от отбора, защото треньора Хенрик Касперчак не го харесва, а освен това е в жесток конфликт със съ­отборниците си. В материала се за­явява, че договорът на Христов ще бъде прекратен веднага и той ще бъде върнат в България. 

„Съ­отборниците на Христов, който се слави като голям рокаджия, записаха песен на полска група в неговия ipod. Той харесал парче­то, но после му превели текста, в който имало много подигравки с Бъл­гария. Това вбеси Хрис­тов, който си позволи да псува колегите си по време на тренировка. Това окон­чателно го изхвърли от Висла", се казваше в част от материала, публикуван на официалната стра­ница на фенклуба на Висла на първи април, пише "Меридиан Мач".

„Новината" остана цял ден, а феновете на полския клуб написаха над 600 коментара под нея. 24 часа след това обявиха на сайта, че инфор­мацията за раздялата с Хрис­тов е първоаприлска шега и нападателят няма да напуска Висла./БЛИЦ