Кристиано Роналдо си има бодигардове, които са близнаци. Казват се Сержио и Жорже Рамалейро. Те са бивши войници, служили преди време в Афганистан. Отделно са работили като част от звено за защита от португалската полиция, натоварено са пази политици и съдии.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Те пазят Роналдо и семейството му от известно време. Двамата бяха видени за първи път през лятото. Говори се, че Кристиано им плаща толкова много пари, че един от тях се похвалил: „Никога не съм си представял, че ще получавам такава сума. Паднах, като ми каза Роналдо каква ще е заплатата ми!“
Един от близнаците беше забелязан по-рано този месец в Мадрид, където се грижеше за сигурността на партньорката на Кристиано – Джорджина Родригес.

Португалското списание „Flash“ уточнява, че близнаците са били наети от Роналдо, след като са напуснали полицията.

Те имат брат Алехандро, който все още работи като полицай.

„Сержио и Жорже се обличат елегантно и изглеждат много нормално. Те са способни да се смесват с тълпата, но мислят бързо, виждат и действат в точни момент“, казва източник за португалското издание.

В миналото Кристиано е бил охраняван от бивш ММА боец и бивши елитен парашутист.

Бившият парашутист Нуно Марекос пазеше португалеца по време на престоя му в Реал Мадрид.

Бившият ММА боец Гонсало Салгадо дебнеше пиле на де прехвръкне край Кристиано на финала на Шампионска лига през 2018 година в Киев.

За близнаците в португалските медии се пише още, че на пръв поглед не изглеждали много корави. "Не са яки като канари, но са страшно жилави и гъвкави. Имат светкавични реакции. Направо са чудо и приказ. Явно Роналдо заслужено им пълни здравата джобовете", коментират в иберийската страна.