Нападателят на Арсенал Оливие Жиру се оказа истински секс маниак. Той беше изловен в поредна изневяра. След като преди няколко седмици френският национал съгреши със сексбомба, този път той изневерил на съпругата си Дженифър с фенка на „артилеристите“.
 
Разкритието направи неназованата жена пред в. „Сън“. Тя разказала, че нападателят първо я увещавал да направят тройка с друг играч на тима. Това се случило часове преди катастрофалната загуба с 3:6 от Манчестър Сити.
 
27-годишният футболист направил контакт с 20-годишната фенка в социалната мрежа „InstaMessage“. Той й изпратил своя снимка, на която е гол до кръста, след което я поканил в хотел „Мариот Уорсли Парк“ в Манчестър, за да направят тройка с негов съотборник, който е настанен в другата стая.
 
„Аз отказах това предложение. Отговорих, че не съм леко момиче или нещо такова. Той изглеждаше разочарован. Тройка нямаше, но правих секс с него в хотела. Бях потресена от евтиното му бельо, което беше с картинки от анимационни филми. И това от играч, който може да си позволи да пазарува от най-скъпите магазини. Час и половина, след като пристигнах в хотела, който ме изхвърли в коридора объркана и без пари. Не знаех какво да правя“, разкри фенката на Арсенал.


Article.jpg