Остават броени часове до церемонията „Спортист на годината“. Тържеството започва в 20:30 часа, а съвсем естествено – спортните личности очакват наградите.

Фаворит за отбор на годината е ансамбълът ни по художествена гимнастика, който тази година направи фурор с представянето си. Освен със спечелените световни купи, нашите момичета завоюваха сребро и бронз от световното първенство в Пезаро. Симона Дянкова, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова, Ели Бинева и Теодора Александрова с резерви Стефани Кирякова, Анна Шивачева и Камелия Стоилова се представиха повече от успешно. Кандидат за треньор на годината е Весела Димитрова, която изведе ансамбъла до върха в повечето състезания.

Днешният следобед времето за тренировки бе съкратено значително, тъй като момичетата се отдадоха на разкрасителни процедури. Голяма част от ансамбъла посети салона за красота „Sorbet Beauty Studio“, собственост на златното ни момиче Ренета Камберова. Там всяка една от красивите дами получи подходяща прическа и грим.

На същото се подложиха и двете ни звезди в индивидуалната надпревара – Невяна Владинова и Катрин Тасева. Невяна със сигурност е в Топ 10, който вече бе определен, остава да видим кое място ще заеме.
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ