Доста отслабнала и с нова прическа Златка Райкова вдигна щуро парти в Студентски град по повод 34-ия си рожден ден. Красавицата и бащата на детето й Благой Георгиев посрещнаха най-близките си приятели в любимата си дискотека. 

За разлика от миналата година, когато Златка прекара рождения си ден в Дубай, този път тя избра да отбележи празника си в София. Снимки от голямата вечер бяха публикувани в официалната "Фейсбук" страница на дискотеката, като Райкова сподели някои от тях в профилите си в социалните мрежи.

Моделката, която се изявява и като дизайнер получи десетки подаръци, опаковани в гигантски кутии. Основната сюжетна линия, която Райкова  запази, е навсякъде да присъстват снимки и спомени от връзката й с футболиста. 

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

За партито Злати заложи на къса червена рокля, която подчертава стройните й крака и напращял бюст. Половинката й Благой също не скри радостта си от завихрилия се купон и не спря да танцува цяла вечер с рожденичката. През деня той написа мило послание към жената на живота си: