Защитникът на Ботев Даниел Златков попадна в един отбор със звездата на Рома Стефан Ел Шаарави. БЛИЦ СПОРТ научи, че БГ Роналдо от днес е рекламно лице за България на италианската марка за дрехи "MI-LL by milionaire".

В навечерието на пловдивското дерби Златков подписа договор с компанията, която има бутик под тепетата. По снимките му в социалните мрежи личи, че пазарува дрехи от тази марка още с идването му в Пловдив. Освен това защитникът на Ботев често позира с тях в бутика им, като от днес в продължение на една година ще може да се облича с всички напълно безплатно. Само финансовите параметри на договора не пожелаха да оповестят шефовете на известната марка вече и у нас "MI-LL by milionaire". Всичките й дрехи се шият в Италия, където много местни футболисти и влиятелни личности харесват и носят от нейните модели. Освен на Апенините, компанията има магазини още в Барселона, Лондон и Пловдив.

Изборът точно на Даниел Златков да стане представител на "MI-LL by milionaire" бил съгласуван с шефовете й в Италия. Ангажиментите на защитника ще бъдат свързани с пътувания до Апенините, където при представянето на новите колекции той ще позира заедно с Ел Шаарави, който е собственост на Милан, а сега е под наем в Рома.