ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Златните момичета Мадлен Радуканова, Боряна Калейн и Невяна Владинова получиха дипломите си за завършена образователно-квалификационна степен "бакалавър" в НСА "Васил Левски".

"Днес вие се присъединявате към 50-те хиляди възпитаници на НСА и се отправяте към успешна кариера, подготвени да се справите с предизвикателствата, които ви предстоят", заяви ректорът на Академията проф. Николай Изов в приветствието си.

Той поздрави абсолвентите за личните им постижения в обучението и спорта, пожела им успех и ги посъветва да надградят познанията и уменията си чрез магистърските програми на НСА. Ректорът изрази признателност и към семействата на дипломантите за оказаната от тях подкрепа в годините на следване.

 WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

Водещият на церемонията проф. д-р Иван Мазнев, зам.-ректор по учебната работа, представи абсолвентите с най-високи спортни постижения и завършилите с най-висок успех трите факултета на НСА. По традиция всички те получиха дипломите си лично от ректора, а останалите бакалаври - от деканите и заместник - деканите.

В категорията елитни спортисти художествената гимнастика имаше своите звездни представителки - Мадлен Радуканова, олимпийска (Токио 2020) и световна шампионка с националния ни ансамбъл и Боряна Калейн, световна (отборно) и европейска шампионка в индивидуалната надпревара.

С най-висок успех в целия випуск се дипломира друга знаменита медалистка в художествената гимнастика - Невяна Владинова. Тя завърши факултет "Спорт", специалност "Художествена гимнастика" с успех отл. 5,91. Понастоящем Владинова е вицепрезидент на Българската федерация по художествена гимнастика и служебни ангажименти възпрепятстваха участието ѝ в тържеството.

Във финала на церемонията академичното ръководство изпрати абсолвентите с традиционното хвърляне на шапките под камбанния звън на "Многая лета" и с пожелания да вървят по пътя към мечтаната професионална кариера, отстоявайки целите си.