Световната и европейска шампионка с националния ансамбъл по художествена гимнастика Елена Бинева е открила любовта в далечен Хонконг, където в последните месеци има ангажименти като модел.

22-годишната софиянка показа в "Инстаграм" eкзотичния си приятел Алан Аланович, който е с 8 г. по-голям от нея.

Двамата публикуваха снимки от романтичното си пътуване в живописния район Ло Кей Ван, където са нощували на палатки и се хранили на плажа. 

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

На някои от кадрите се вижда как златното момиче показва гимнастическите си умения, влюбените играят федербал край брега и обикалят природните забележителности в района, пише "Телеграф". 

Българката и Алан са изключително атрактивна двойка – тя е висока 176 см, а той – 187 см. Татуираният красавец дълго време се е изявявал като модел под името Алан Аланович, но истинското му е Евгений. 

В момента той се занимава с бизнес и работи за три заведения в Хонконг.

„Роден съм преди 30 години в Бухара, Узбекистан – разказва в "Инстаграм" Алан, който като малък мечтаел да стане рок звезда. – Оттогава бях благословен имах достатъчно късмет да пътувам по целия свят – Централна Азия, Азия, Югоизточна Азия, Европа и Южна Америка. Установих се в един от най-уникалните градове на планетата”.

„Животът е труден навсякъде, бъдете добри един към друг”, добавя Алан, който е много близък с майка си Роза и малката си сестричка, живеещи в Ейск (Русия).

Колкото до Бинева, тя стана европейска и световна шампионка с ансамбъла, който впоследствие завоюва златните медали в Токио. През 2019 г. обаче тя спря със спорта заради хронична контузия. Така Ели се прости с олимпийската мечта, но бързо направи моделска кариера. 

Заради последните си контракти с агенция „Surprise Model Management” в Хонконг Бинева не успя да се прибере за бенефиса в „Арена Армеец” на 16 декември, където трябваше да е главно действащо лице заедно със съотборничките си, но им изпрати трогателно съобщение.