Едно от "златните ни момичета" Ренета Камберова имаше вълнуващо преживяване. Грацията от ансамбъла по художествена гимнастика на България, който спечели бронзов медал от Олимпийските игри в Рио де Жанейро 2016, сподели пред приятелите си в социалната мрежа колко изненадана е останала от посещението си в Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи в Пещера.

Oт публикацията ясно личи, че не само Рени Камберова се вълнува от срещата, а и малчуганите, които са любезни нейни домакини. 

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Днес посетих Център за настаняване от семеен тип за деца и младежи (ЦНСТДМ) в гр. Пещера. Честно казано не знаех какво да очаквам, за съжаление съм гледала толкова ужасни неща по телевизията, че бях подготвена за всичко. Но още с влизането усетих топлината на това място. Посрещнаха ме директорката и останалите жени, които се грижат за децата, а самите те бяха седнали на голяма маса. Носих със себе си лента и бухалки, и след като им се представих демонстрирах умения с уредите. Разбира се това съвсем разчупи обстановката и след минути вече гледахме съчетания по гимнастика, правихме мост, шпагати, колелета, разказвах им къде съм била по света, говорихме и говорихме за какво ли не... Днес прекарах следобяда с едно голямо семейство. Те се обичат, подкрепят и си помагат. Научих за всеки по нещо малко, но бързо разбрах, че си заслужава да ги опозная", разказа Камберова, която вече повече от година управлява успешно спорта в Община Пазарджик.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

А как времето лети...???? 2016-2018 ???? @didodidogeorgiev #dreamteam #rio2016

A post shared by Reneta Kamberova (@r.kamberova) on