ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Олимпийската шампионка с ансамбъла от Токио 2020 Мадлен Радуканова бързо-бързо върна килограмите си след раждането. В първите дни на януари златното момиче стана майка на момиченце. Не минаха и два месеца обаче и тя отново е в отлична форма.

„Когато забременях, бях 55 кг, отидох да раждам - 70 кг, и сега съм 54“, разкри красивата млада майка пред феновете си в Инстаграм, където организира чат, докато бебето Карина спи. Тя призна също, че в началото на бременността била убедена, че с любимия Божидар Темелков ще си имат момче. „Радвам се повече, че си имаме прекрасно момиченце първо. Второто ще е момче“.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Скоро тричленното семейство ще напусне София, за да се премести в родния на бившия национал по джудо Сливен. „Работата на Божидар е там, моята вече е да се грижа за Карина“, обясни Мадлен, която ще има помощта на родителите и брата на любимия мъж. В столицата пък се осланя на своите татко Милен и мама Наташа, както и на сестра си Лилия.

"Погачата на малката ни принцеса Карина. Благодарим на всички орисници за прекрасните пожелания", написа Мадлен към снимки от радостно събитие за новороденото бебе.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!