Блондинката Ема Хикман разказа зловеща история, при която е станала жертва на въоръжен грабеж, докато е била чисто гола и заедно с малкото си бебе. Повод за нападението е фактът, че тя е гадже на английския младежки национал и играч на Лестър Демарай Грей.

По време на съдебно дело срещу обирджиите тя разказа за нападението, при което са били отмъкнати 24 000 паунда и бижута. Инцидентът се е случил през месец март тази година, а 22-годишната Ема е била заплашена с огромен нож и мачете. По време на кражбата 23-годишният Демарай Грей не е бил у дома си.

„Спях, когато някой влезе в спалнята. Отворих очи, а над мен стоеше мъж с огромен нож. Бях гола и затова останах под чаршафите. Казаха ми да не мърдам и попитаха къде стоят парите и бижутата. Казах им къде са. Всички бяха въоръжени. Единият имаше страшно мачете. Беше като меч“, разказа Ема Хикман.

„Казаха, че гаджето ми е бандит и попиха кога ще се върне у дома. Часовникът ми „Ролекс“ беше встрани от леглото. Взеха го и казаха, че приятелят ми ще ми купи нов. Стоях като замръзнала. Страхувах се, тъй като шестседмичното ми бебе беше с мен. Освен това заплашиха да наранят майка ми, която знаех, че всеки момент ще дойде на гости“, допълни гаджето на футболиста.

Също така крадците взели ключовете за автомобил Мерцедес на Демарай Грей и се надявали да го задигнат. Колата обаче не била на паркинга пред къщата и затова те се измъкнали с друга крадена кола.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

При разследването е установено, че в паметта на телефона на един от крадците е запазена информация за търсене в „Гугъл“ на думите „Демарай Грей Лестър“. Това проучване е направено три дни преди нападението. 28-годишният обвиняем Аарон Джоунс, собственик на телефона, пледирал за невинност.

Заловената банда се счита за виновна за редица обири, извършени в региона и започнали през април 2018 г. Крадците са заплашвали своите жертви с мачете и огромен нож, подобен на този на филмовия герой Рамбо.

Арестуваните Николас Ротеро (34 г.) и синът му Кори (18 г.) са признали вината си за обира. Друг от заподозрените – 18-годишният Тайлър Грийнуей, отрича участие. Разследването на властите продължава.