Звездата от бойните спортове Ронда Роузи прекрати кариерата си, след като загуби в мачовете си от ММА срещу Холи Холм и Аманда Нунес. Оттогава тя сякаш избяга от света. 33-годишната американка заживя във ферма със съпруга си Травис Брауни, който също е известен с изявите си в смесените боеве.

Двамата са изолирани и изглежда се наслаждават на отшелническия си живот. Хранят се с продуктите, които сами произвеждат в ранчото. От години не са пазарували в магазина и не плащат за ток.

„Управляваме умно парите си. Не купуваме неща, от които нямаме нужда. Инвестираме в източници на вода. Не искам да прахосваме пари, купувайки си вода. Искаме да сме независими в това отношение. Не плащаме и сметки за ток. Имаме соларни панели и разчитаме на произведеното от тях електричество. Храним се с продуктите, които сами си произведем. Явно се справяме добре, тъй като нямаме заеми и кредити. Разходите ни са минимални. Нашата философия на живот е: Как да купуваме възможно най-малко и да произвеждаме повече от собствените си източници, за да бъдем щастливи и удовлетворени“, заяви бронзовата медалистка по джудо от олимпийските игри в Пекин през 2008 г.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)