Кралицата на алпийските ски Линдзи Вон провокира социалната мрежа с много гореща снимка.

Олимпийската шампионка, която миналия сезон сложи край на състезателната си кариера, се пусна със зелен бански, като голяма част от гърдите й се виждаха. Още по-любопитното на фотото беше, че тя не позира със своя приятел хокеиста Пи Кей Субан, а с куче.

Припомняме, че около Коледа миналата година русата красавица изненада своя любим с нестандартен ход. 35-годишната американка предложи брак на любимия си. Това стана ясно от публикация на бившата скиорка в Туитър. За да докаже сериозността на намерението си, блондинката дори била приготвила годежен пръстен.

Winbet - победата е емоция! (18+)

„Честита Коледа и весели празници на всички! Навръх втората годишнина на връзката ни, с нетрадиционен ход аз поисках от Пи Кей да се ожени за мен и той каза „да“! Жените не са единствените, които да получават годежни пръстени“, написа тогава Вон в социалната мрежа.

Интересното е, че в края на август Пи Кей Субан, който играе за Ню Джърси Девилс от НХЛ, също предложи брак на Линдзи Вон и тя прие. Тогава той й подари годежен пръстен със зелен изумруд. Според запознати цената на бижуто е около 50-60 000 долара.