Спортисти, популярни звезди, певци, интелектуалци, модели и обикновени хора търсят свалки или голямата любов през смартфона си. Това е установила проверка на в. „Телеграф“ в популярното приложение „Тиндър“.

Сред спортните личности, който търсят ласки чрез интернет, е звездата на баскетболния Левски Лукойл Патрик Рембърт. 28-годишният американец, който от началото на сезона има 10 изиграни срещи и средно на мач записва по 17,3 точки, 3,2 борби и 4,7 асистенции. На повечето на профила си той е потен, с топка в ръка и със спортен екип.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Сред футболистите от Първа лига с регистрация в социалната мрежа е Иван Колев, който е съотборник на Валери Божинов в Ботев (Враца). На профилната си снимка 23-годишният футболист демонстрира, че носи зелен екип, докато на врата му е окичен медал. Той привлича женското внимание и със снимка, на която е гол до кръста.

Редица популярни лица също търсят любовта чрез популярното приложение, но то се ползва от най-различни потребители. 30-годишен мъж, представящ се за Симеон, пък е сложил за профилна снимка такава на Асен Бербатов – братът на футболната звезда Димитър Бербатов.