Плеймейкърът на Левски Франко Мазурек остана в София без любимата си Мария. Гаджето на футболиста се качи на самолета за родината им Аржентина, където ще прекара известно време. Манекенката беше близо до любимия си в българската столица, като не пропускаше мач на Левски, подкрепяйки Франко от трибуните на "Герена".  
 
Сега обаче Мария трябва да се прибере в Аржентина, тъй като й предстоят финални изпити в университета, в който скоро ще завърши. Любимата на Мазурек учи за диетолог.

Докато беше в София, красивата аржентинка постоянно публикуваше в социалната мрежа снимки от забележителностите в столицата ни и от мачовете на гаджето си.  

На тръгване за Аржентина тя написа дълъг пост в "Инстаграм", споделяйки колко много обича Мазурек, който обаче сега трябва да преглътне случващото се и да изтърпи известно време без половинката си.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Иска ми се да мога да обобщя с няколко снимки или думи всичко, което преживяхме през тези почти 40 дни заедно (б.р. - за престоя в София). Винаги е прекрасно да прекарвам дните си с теб. Както ти казах, с всяко пътуване до теб, се влюбвам все повече в теб, в нас и в това, което изграждаме заедно. Обичам те! И всички хора около теб, и твоето семейство също. Нито едно сбогуване не е лесно, но, от друга страна, сърцето ми винаги се връща пълно при теб. Ще се видим скоро, любов!", написа Мария в "Инстаграм" и отбеляза любимия си Франко.