Мъжки полов член е на път да се окаже пагубен за връзката между звездата на Стяуа Кристи Танасе и гаджето му Юлия Табакару. 21-годишната брюнетка реши да се пробва в света на модата и до второто й ревю всичко вървеше добре. Тя дебютира облечена в красива булчинска рокля, но за втората си изява миналата седмица Юлия бе принудена да се откаже от някои дрехи, тъй като представя бельо.

Провокативното дизайнерско творение, представляващо изрязано розово боди с избродиран отзад с бляскави кристали мъжки полов член, всъщност не било по вкуса и на младото момиче, но то не могло да се откаже от ревюто в последния момент. "Отвратена съм. Осъзнах, че светът е много лош. Ако предварително знаех, че трябва да облека бельо с обърнат наопаки пенис, нямаше да го направя”, заяви Юлия, която сега иска да се откаже от модния свят.

Футболистът пропуснал дефилето на половинката си, но на другия ден останал като гръмнат, след като видял снимките във всички вестници в северната ни съседка.

Според жълтата преса в южната ни съседка той не бил никак очарован от видяното и вдигнал лют скандал на нежната си половинка, казвайки й че я напуска.

Младата румънка, която е известна с прякора "Бомба секси” отдавна е трън в очите на президента на Стяуа Джиджи Бекали, който сега доволно потрива ръце от реакцията на Танасе. Клубният бос воюва със сексиконата, тъй като според него Юлия изцеждала силите на футболиста и той се явявал на тренировки грохнал от умора. За кратко време госпожица Табакару се превърна в истинска звезда в северната ни съседка покрай връзката си с Кристи Танасе./БЛИЦ