Звездата на Тотнъм Уилям Галас прати жена си в болница след семейна свада, съобщи вестник "Сън". Полицията в британската столица разследва френския защитник и разпитва съседите му. Свидетел на инцидента твърди, че видял 35-годишният Галас и съпругата му Надеж (31 години) да се карат пред дома им. "Вдигаха голяма врява, но нищо не разбрах, защото си крещяха на френски език", обясни Петер Ленжук пред вестника. "След това той я бутна и тя полетя в оградата".

Съседът добави, че Надеж пристигнала с автомобила си рано сутринта и започнала да крещи още преди да отвори вратата. Галас излязъл и също започнал да вдига врява. След като я бутнал, комшиите извикали линейка и съпругата на играча била откарана в болница. Французинът я последвал, а няколко часа по-късно двамата се върнали с неговия джип в дома си. Галас отказал да коментира инцидента пред репортер на "Сън".

Бившата звезда на Арсенал и Челси се ожени за Надеж във Франция през 2009 година. Двамата, които се запознали още като тийнейджъри, имат две деца на 6 и 4 години. Галас има 11-годишна дъщеря от първия си брак./БЛИЦ