Една от големите звезди на киното изненадващо се появи на стадион "Българска армия", научи БЛИЦ. Именитият американски актьор Томи Лий Джоунс посети феншопа на ЦСКА, пазарувайки си най-различни клубни артикули, както и фланелка с автографите на Стойчо Младенов и футболистите му.

Звездата от няколко дни е в България за снимки на поредния американски филм с негово участие. 68-годишният носител на награди „Оскар“, „Златен глобус“ и „Еми“, изразил желание да види стадиона на ЦСКА, тъй като знаел за отбора от Христо Стоичков. Томи Лий Джоунс бил голям фен на Камата и с радост посетил "Армията".

През 90-те Томи Лий Джоунс показа огромния актьорски потенциал със страхотни роли в "Под обсада", "Родени убийци", "Взрив" и "Беглецът", за който бе удостоен с наградата "Оскар". Окончателното му превръщане в суперзвезда бе подпечатано от участието му в огромния хит "Мъже в черно". В тази фантастична комедия, последвана от две продължения, Джоунс играе намръщен агент, контрапункт на веселия персонаж на Уил Смит. Но истинска гениалност той показа в шедьовъра на братя Коен - "Няма място за старите кучета", отново по Кормак Макарти. Там Джоунс не просто изигра, а направо изживя един уморен тексаски шериф, изправен пред един свят, който не може да разбере.