Звезда от Висшата лига е уловен на видеозапис да участва в оргия с две брюнетки и съотборник от националния отбор на Англия, разкрива таблоидът “Сън” в днешния си брой. Преди две седмици изданието информира за подобна история с друг футболист от същия отбор от Топ 10 на Висшата лига. Имената на играчите и на отбора не се споменават поради юридически съображения. В средата на януари таблоидът алармира за опит за изнудване на футболист от Висшата лига, който е участвал в оргия с три шведки в Лас Вегас.

“Сън” сега съобщава за ново видео, което показва друг играч от въпросния тим от елита на Англия, който прави секс в хотелска стая, докато негов съотборник от националния отбор на Англия го насърчава. Двамата се редуват върху брюнетка. „Те правеха секс в банята с едно момиче, след което се връщаха в спалнята”, разкрива източник пред „Сън”.

„На филмчето, правено с телефон, ясно се вижда лицето на звездата от Висшата лига. Материалът обаче е доста шокиращ”, допълва източникът. Видеото е с дължина 47 минути./БЛИЦ