ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Английският национал Кайл Уокър предизвика скандал тази седмица с плъзнало видео в социалните мрежи, а жена му Ани е решила твърдо да го напусне и да вземе половината от парите му.

След победата на Манчестър Сити с 2-0 срещу Нюкасъл защитникът се напил толкова много в бар, че изважда пениса си и по-късно хваща гърдите на жена, за която се твърди, че познава, а накрая се натиска с нея. Лошото за Уокър обаче е, че това не е била съпругата му Ани (30). Г-жа Уокър, майка на три деца с Кайл, е бясна след прекомерното пиене на съпруга си и най-вероятно ще го напусне.

Досега Ани винаги е заставала зад съпруга при подобни скандали, но според анонимен източник на "Сън" вече ѝ дошло до гуша и е решила да сложи край. „Тя се тревожи какво ще кажат и помислят другите за нея и се срамува заради децата си“, споделя източникът на изданието.

Двойката се ожени през ноември 2021 година, когато Уокър вече беше признал, че има още едно дете от модела Лорин Гудман. Две години по-рано имаше твърдения, че Уокър е изневерил на своята Ани с риалити звездата Лора Браун.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

„Ани се е примирявала с изневярата му и преди, но по това време се зарече да вземе половината от всичките му пари, ако той отново обърка нещо“, добавя анонимният източник.

Преди време съпругата на футболиста написа в Instagram: „Идва момент, в който трябва да спреш да прекосяваш океани заради хора, които дори не биха скочили в локва заради теб.“ По-късно тя изтри поста.

Фактът, че съпругата му очевидно е на път да го напусне, е само един проблем, който Уокър има след пиянството си.

Не само, че сега полицията го разследва за публично разкриване. Говори се също, че шефовете на Манчестър Сити са започнали да обмислят дали да спрат преговорите за нов договор на Уокър, който има контракт до лятото на 2024 година.

Говори се, че защитникът се страхува още повече, че преговорите по договора му ще се провалят, отколкото че бракът му ще се разпадне.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК