Преди няколко месеца селекционерът на Англия Фабио Капело сподели, че най-много се притеснява от сексскандалите в отбора си. Той дори предупреди играчите си да внимават, защото някой от тях може да изгори за Световното в ЮАР. 
Оказа се, че Капело е прав. Отразяването на скандалите в тима като мащаб е много по-голямо от слабото представяне на Мондиала. Най-известните играчи на “трите лъва” попадат често под ударите на таблоидите и папараците.
 
БЛИЦ ви представя сексскандалите с настоящите играчи на Англия (и отпадналите от сегашния тим).
 
Джон Тери (Челси)
Безспорно най-големият скандал в националния отбор на Англия се разрази в началото на февруари. Тогава медиите разкриха, че бившата приятелката на Уейн Бридж има четиримесечна афера с добрия му приятел Джон Тери. Според слуховете Ванеса дори е правила аборт, за който Тери платил. Съпругата му Тони попита дружката си г-ца Перонсел: “Това ли е приятелството, да спиш с мъжа ми?”. В последно време френската манекенка опитва да изчисти името си, като твърди, че случката е измислена.
Резултатът от нея обаче е сериозен за всички. Бридж се отказа от националния тим и заяви, че никога повече няма да играе в един тим с Тери. Джон от своя страната бе публично порицан и се прости с капитанската лента на Англия. Съпругата му го заряза, но бързо прости в името на близнаците Джоджи Джон и Съмър Роуз. 
Медиите на Острова обаче твърдят, че Тери е изневерил на жена си с 12 различни жени. 
 
Рио Фърдинанд (Ман Юнайтед)
Контузеният в момента защитник на Англия и Манчестър Юнайтед също не е верен на жена си Ребека. За последно стана ясно, че бранителят се забавлявал добре в Израел с 22-годишната манекенка Цлил Села. Случката датира от лятото на 2009-а, само месец след сватбата на семейство Фърдинанд. Малко преди нея 27-годишна стюардеса обяви в медиите, че има петгодишна връзка с Рио.
През 2000 година той бе заснет в порноклип с Франк Лампарт, Киърън Дайър и няколко красиви жени в Кипър. Според слуховете е имал отношения със снахата на треньора си Сър Алекс Фъргюсън Надин и две моделки – британката Холи Магуайър и австралийката Корали Робинсън. 
Г-жа Фърдинанд обаче прощава на неверния си съпруг и двамата отглеждат заедно синовете си Лоренц и Тейт.  
 
Ашли Коул (Челси)
Ако има мразен национал на Острова, то това е Ашли Коул. Животът на бранителя бе като приказка. Освен на чудесна кариера, той се радваше и на брак с една от любимките на Англия – певицата Черил Туиди. През 2008 година той се забърка с невзрачна фризьорка. Мъката на красивата му половинка бе толкова голяма, че тя се стопи наполовина. След няколко месеца раздяла, Черил намери сили да прости. Последваха партита, диамантени пръстени и изглеждаше, че между двамата всичко е наред. Година по-късно той осъди вестник и не му позволи да публикува негови фотоси с неизвестна руса дама. Примирието рухна през февруари, когато еротичния модел Соня Уайлд сподели, че Ашли й е пращал голи снимки.
Този път Черил бе категорична, че няма да прости и двамата чакат развод. След отпадането на “трите лъва” от Световното в ЮАР “Сън” показа снимка от профил на Ашли в социална мрежа, където бе написал: “Мразя Англия и шибаните хора” 
 
Стивън Джерард (Ливърпул)
И звездата на Ливърпул Стивън Джерад не изостана от модата на съотборниците си в националния тим да изневеряват на жените си. В края на април тази година се появиха информации, че 16-годишно момиче е бременно от халфа. Тази случка обаче бе потулена, след като футболистът издейства забрана за публикуването на обширен репортаж. Три месеца по-късно ужасни слухове за Стиви Джи се появиха в интернет пространството. Според тях въпросното момиче е сестрата на жена му Алекс Кърън. Клюката целяла да срине футболиста, който бе в тежко състояние след отпадането на Англия от Световното в ЮАР. Наложи се г-жа Джерард да заяви открито, че няма сестра.В момента семейството е заедно, като играчът отделя много внимание на жена си и дъщеричките им Лили-Ела и Лекси.
 
Франк Лампард (Челси)
Франк Лампард също попада в списъка на неверните английски футболисти. През 2009-а 23-годишната британка Ашли Кроули направи доста разкрития пред “Нюз ъф дъ Уърлд” около звездата на Челси и връзката им, продължила няколко месеца.
Майката на двете деца на играча Елен Ривес го заряза. След раздялата им тя не спря да се оплаква как Луна и Исла мизерстват, докато баща им се забавлява с известни красавици. Накрая испанката се справи, като подписа рекламен договор с компания за бельо. Франк изглежда влюбен във водещата Кристин Блийки.
В миналото на играча има един вече споменат момент – секс касетата от Агия Напа, в която са още Рио Фърдинанд и Киърън Дайър.
 
Питър Крауч (Тотнъм)
В началото на миналия месец медиите на Острова разкриха, че Питър Крауч изневерява на половинката си Аби Кланси с проститутка. Тийнейджърката обяви, че е получила от национала 800 лири за секс в такси и още 80 лири за сеанс в долнопробен хотел в испанската столица Мадрид. “Не мога да повярвам, че спи с момичета като мен, докато има перфектна приятелка като Аби”, коментира Моника Минт. Самата Аби първоначално бе бясна на Питър, след което му прости.
В какви отношения са двамата в момента не се знае, като красавицата ту слага, ту сваля годежния си пръстен.  
 
Уейн Рууни (Ман Юнайтед)
Фактът, че Уейн Рууни е грозен, а жена му Колийн – симпатична, не го спря да й изневери. Двамата са заедно от деца и едва на 16 години чаровната г-жа Рууни преглътна горчив хап. Папараци заснеха 18-годишния Уейн в публичен дом през 2003-а. Според появилите се тогава информации една от жените, които посещавал, била 52 годишна.
През 2007 година той се замеси в нов скандал. Тогава четирима играчи на Манчестър Юнайтед се позабавлявали добре в Маями. Според клюката нападателят се разписал в леглото на певицата Бритни Спиърс.
Колийн обаче не забравя, че Уейн е момчето, което поправя счупеното й колело, когато е на 14, и прощава. Двамата се ожениха през 2008 година, а една по-късно се роди синът им Кай. 
 
Джърмейн Дефоу (Тотнъм)
Преди по-малко от седмица Джърмейн Дефоу остана сам. Пищната му приятелка Шантел го заряза, неспособна да преживее изневерите му. Двамата се разделиха за първи път през 2008-а поради същата причина. След като преди няколко месеца се събраха, се оказа, че играчът не се е отказал от навика си да преследва всяка засукана мацка. Повод за окончателния край бяха снимки, на които се вижда как Джърмейн прави секс в кола с непознато момиче.
През 2007 година Дефоу бе пред сватба с Шарлот Миърс, но момичето се отказа от него, след като 18-годишната продавачка Клеър Чидли разкри, че успоредно има връзка и с нея.
ВЕНЕТА ЯНЕВА/БЛИЦ