ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Футболните звезди също са обикновени хора и почитат големите празници. Повечето любимци на феновете направиха своите пожелания за Коледа на своите профили в социалните мрежи. Празнична снимка дори пусна и египетската звезда Мохамед Салах, който е мюсюлманин и не би трябвало да празнува Рождество Христово.

Кристиано Роналдо тази година разочарова своите привърженици. Той не публикува обръщение и снимка за Коледа. Такава не се появи и на профила в социалните мрежи на неговата половинка Джорджина Родригес. Вероятно причината за това е желанието на португалеца да се откъсне малко от светската суматоха заради скандалите, които го съпътстваха през последния месец.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Световният шампион Лионел Меси също не показа коледна снимка, но такава се появи на профила на неговата съпруга Антонела. Килиан Мбапе се показа до коледното дърво с брат си Итън, който от няколко дни тренира с мъжкия тим на ПСЖ. Вратарят на Байерн Мануел Нойер за първи път публикува снимка извън болничната стая след претърпяната операция и позира, подкрепяйки се патерици.

По традиция Златан Ибрахимович показа нестандартен начин да поздрави за празника. Той публикува своя снимка от боксовия ринг и пожела „Весела Коледа на всички и вашите съпруги“. Любопитното е, че думата „Christmas“ беше написана със Z вместо с S, за да бъде включена и първата буква от името на Златан.

Ерлинг Холанд също показа нестандартно виждане за начина, по който да поздрави за Коледа и позира по пижама. Хари Кейн отбеляза празника, карайки шейна с децата и съпругата си. Лука Модрич пък заведе семейството си да посрещне Рождество Христово на Малдивите.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК!