2019 година почти си отиде, а зад гърба си остави няколко знакови раздели в спортните среди. Най-големите ни имена промениха любовния си живот, след като сложиха край на дългогодишни отношения. 

Безспорно най-обсъжданата любовна драма бе тази между Григор Димитров и поп иконата Никол Шерцингер. Те започнаха своя романс през 2016 година, но три лета по-късно бе сложен край. Според неофициалните информации Гришо и певицата приключват връзката си през февруари, а по-късно той потвърди това при пристигането си в България.

Кубрат Пулев и Андреа бяха сочени за идеална двойка. Не се забъркваха в скандали и бяха дълги години заедно. През 2019-а обаче настъпи разрив в отношенията им. Кобрата си навлече неприятности, целувайки репортерката Джени Суши, а малко след като целият скандал приключи, се оказа, че боксьорът и певицата са разделени.

Въпреки това те се подкрепят и след като вече не са заедно. Появиха се и първи спекулации с кого си лягат вече Пулев и Андреа, но двамата официално не са афиширали нови връзки.


Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Футболистът Валери Божинов намери пристан при сръбкинята Биляна Дол и сложи край на скандалните забежки. Няколко години около нападателя не се чуваше нищо за изневери и проблеми в отношенията, докато изненадващо Биляна не обяви, че не може повече да търпи да бъде унижавана от Божинов. Сръбкинята обяви в социалните мрежи проблемите на Валери... 

Всяко чудо обаче за три дни. Мина известно време и Божинов успя да се извини подобаващо на Биляна, а двамата отново се събраха. 

Сред шумните светски раздели попадна още една двойка спортист и певица. Става дума за Райна и ММА боеца Валери Тюлеков. Двамата изкараха заедно година, а фолкпевицата не спираше да публикува снимки на двамата и да показва колко е щастлива. Изведнъж всичко рухна - огромен скандал, намеса на полицията и край на връзката между двамата. 
БЛИЦ СПОРТ