Головият звяр Ромелу Лукаку е луд на тема зверски автомобили. Нападателят на Манчестър Юнайтед се кефи най-много на Rolls-Royce Wraith, който му любим. За удоволствието той е платил 200 000 паунда преди време.

След световното първенство в Русия, където заедно с Белгия спечели бронзов медал, Лукаку се сдоби с още три автомобила. Всичките до един са мерцедес, но различни модели.

„Хари като луд парите си, за да си попълни гаража, където вече няма място. С първия мерцедес дойде на тренировка в началото на август. След десетина дни кацна с втория, а наскоро се появи и с третия”, пише „Сън”.

Всички те са общо на стойност повече от 600 000 паунда заедно с любимия му ролс-ройс. Та това е нищо за него, след като седмичната му заплата е 220 000 в Юнайтед, пишат в Англия.

„Голям маниак е! Вътре в автомобилите му винаги е чисто и спретнато. Не дава и косъм да падне. Даже ни бъзика, че може да се качим вътре само ако сме събути”, издават съотборници на Ромелу в Манчестър Юнайтед, който тази вечер приема Валенсия на „Олд Трафорд” в мач от груповата фаза на Шампионската лига.
Четете автоновини на специалната ни страница - ТУК!