От 22 август билети за Турнира на шампионките на WTA се продават и в Българския национален тенис център „Карлсберг”. Поради големия интерес БФТ и Ticketpro решиха да отворят нова каса в администрацията на центъра, който се намира в Борисовата градина и е с адрес: ул. „Незабравка” №3-5.

Турнирът на шампионките ще се проведе от 30 октомври до 4 ноември в столичната зала „Арена Армеец”. В него ще участват тенисистки от световния елит. Цветана Пиронкова също ще играе в състезанието.

Билетите за един ден от турнира са с цени от 8, 15 и 20 лева. Премиум билетите до корта, с включен кетъринг ще бъдат на цена 200 лева. Помислено е и за най-верните привърженици на тениса на високо ниво - за тях има пакетни билети за всички дни на турнира, които струват 40, 75 и 100 лева. Премиум пакет до корта, с включен кетъринг, за цялото състезание ще струва 1000 лева.

Двубоите от груповата фаза ще бъдат от 16.00 ч., като ще се играят по три мача на ден, полуфиналите са от 17.00 ч., а финалът на 4 ноември - от 18.00 ч. Все още има билети за всички дни на Турнира на шампионките, но количествата не са големи.

Билетите за заключителното състезание на тенисистките могат да се закупят и от касите на Ticketpro:
Ул. Шандор Петьофи № 28

Билетен център НДК

Билетен център Арена Армеец – София

Онлайн на http://www.ticketpro.bg/jnp/sport/780356-TOURNAMENT-OF-CHAMPIONS.html, както и в партньорската мрежа.