Андре Агаси разказа за приноса си, откакто стана част от щаба на Григор Димитров. "Няма как да искам повече от него като човек и от това колко близки си станахме", коментира американската легенда. 

В Мелбърн Агаси говори и за тенис философията си и какво е необходимо Григор да научи. "За мен има три основни положения в тениса: контролираш ситуацията, точката е равностойна, защитаваш се. Когато Григор имаше контрол, той рискуваше. Когато ситуацията бе неутрална, бързо предаваше инициативата. А когато нямаше преимущество, не можеше постепенно да направи преход в точката. Просто има много конски сили", обясни Агаси.

"Ако не работиш умно, трябва да се трудиш прекалено много, нали? Ако полагаш прекалено много усилия, не можеш да го правиш мач след мач. Надеждата ми е той да се справя по-лесно за по-дълъг период от време", добави американецът.

Winbet - удвои тръпката от победата! (18+)

Мачът на Григор Димитров от третия кръг на Аустрелиън Оупън срещу Томас Фабиано се очаква да започне най-рано в 5:30 часа утре сутрин. Вчера хасковлията елиминира и Пабло Куевас (Уругвай) след 6:3, 6:7(5), 6:3, 7:5.