В истински детски рай се превърна „Арена Армеец“ в третия ден от началото на Sofia Open 2019. Стотици деца се забавляват и огласят със смеха си залата.

Сред първите, които огласиха със смях детския кът бяха трите деца на футболиста Дарко Тасевски и половинката му Ромина.

Часове преди да посрещнат татко си, който се връща в България от лагер с отбора на Славия, Дария, Давид и Антонио се радваха на различните забавления заедно с майка си, която е носителка на титлата „Мис България“ 2010. Тримата дори заедно влязоха в огромен сапунен балон, включиха се в игра на народна топка, размениха няколко удара на корта за мини тенис и още доста атракции, преди да влязат в залата, за да погледат и тенис.

Фернандо Вердаско раздава дълго автографи на ентусиазирани от срещата със звездата българчета.

На специално изграден мини корт Сантяго Гонсалес и Айсам-ул-Хак Куреши играха с всички желаещи да се докоснат до тениса.

Ако се чудете къде да заведете детето си днес, отговорът е един – зала „Арена Армеец“.

Детският парк на забавленията предлага различни активности – мини тенис, четене за малки и големи, училище за приложни изкуства, игра на народна топка и много други.
Kids Day в „Арена Армеец“ ще продължи през целия ден.

Очакват ни и много интересни мачове. В 18 часа на централния корт ще излезе българският любимец Димитър Кузманов срещу Робин Хаасе. Веднага след това ще играят Гаел Монфис и Виктор Троицки.