Първият за годината турнир от Големия шлем стартира през уикенда, а с него и интересните предложения от inbet за феновете на залозите. Специално класиране сред потребителите на база техните прогнози, награди за най-точните и т.нар. „Тенис Застраховка“ са сред офертите, които букмейкърът предлага за Australian Open.

MEGABOOST възможностите със завишени коефициенти отново ще бъдат част от значимите мачове на турнира. Освен тях „inbet Тенис Тур“ се подновява, като по време на Australian Open всеки успешен залог на среща от турнира носи на потребителя точки, с които се формира и класирането сред участниците на сайта. Накрая първите 500 в подреждането сред потребителите на inbet.com получават награди. Валидни са всички единични и множествени залози на сингъл и двойки и при мъжете, и при жените. Те могат да бъдат направени преди началото или по време на тенис събитието, като минималният допустим коефициент за единичен залог е 1.50, а за множествен – 1.85.

„Тенис Застраховка“ е едно от нововъведенията на inbet и важи за мачовете на сингъл при мъжете от турнирите от Големия шлем. Тя се активира, когато потребителят заложи на победител от дадена среща преди нейното начало, а избраният от него тенисист спечели първия сет, но загуби мача. Тогава играещият, без да прави нещо допълнително, получава FREE BET, който се зарежда в игралната му сметка в рамките на 24 часа след приключване на двубоя.

И така първият значим тенис турнир за годината приковава вниманието по ред причини. На Australian Open световният №1 Новак Джокович логично е сочен за фаворит, като в inbet коефициентът сърбинът да спечели трофея е 2.02. Надеждите към Григор Димитров също са големи, а българинът да поднесе изненадата и да спечели Australian Open е с коефициент 41.00. Именно с първата ни ракета са свързани и две от MEGABOOST предложенията на inbet – Димитров да спечели сет 6-0 или 6-1 е с увеличена ставка от 2.75.

Всички възможности за турнира ще откриете на inbet.com.